2021-05-04 10:57Press release

I och med senaste iPadOS-uppdateringen får Brydge Pro+ samma funktionalitet som Apples egna tangentbord till iPad.

Det betyder att svepgester så som tre fingrar uppåt för att komma till hemskärmen, två fingrar nedåt för att öppna spotlight och tre fingrar till höger eller vänster för att växla mellan öppna appar fungerar med bravur.

Brydge Pro+ är det enda tangentbord som både gör din iPad till en fullfjädrad produktivitetsmaskin med både tangenter och touchpad samtidigt som den skyddar iPad:en likt en bärbar dator ihopfällt läge. Men också vända på tangentbordet för ett galant stöd, precis som en flipbar dator.

För att tillskanska sig den nya funktionaliteten måste iPad:en uppdateras med iPad OS 14.5 samt ladda hem en firmware-uppdatering via den tillhörande Brydge Connect-appen

Brydge Pro+ finns i rymdgrått och finns både till iPad Pro 11 tum och 12,9 tum

För journalister och influcensers

Vi på Vendora Nordic distribuerar en rad premiumprodukter på den nordiska marknaden. Önskar du testa Brydge Pro+ eller någonting annat från vårt sortiment är det bara att kontakta Peter Esse via pe@vendora.se.

 


About Vendora Nordic AB

Vendora Nordic is a rapidly growing Nordic + Baltic tech accessories and smart home product distributor with 35+ brands and counting.

CONTACTS

Peter Esse
Press & PR
Peter Esse